Okategoriserade

Tuppslakt i oktober

Tuppen Billy

Verkligheten med höns och kycklingar är den att man måste slakta tuppar annars blir det inte bra. Av 10 kycklingar kan det, om man har otur, bli 10 tuppar. För mig i år har fördelningen varit något bättre. Av mina 20 kycklingar har jag, än så länge, slaktat 6 tuppar. Fortfarande är jag osäker på tre fågeldjur, jag hoppas innerligt att det är hönor! Jag tröstar mig med att dessa tuppar har fått leva i total frihet under hela deras liv. De har kunnat picka mask, sitta på pinne, fajtas med sina kycklingsyskon och sova med sin flock och mitt i ett skutt så nackas de, ingen stress och ingen frakt till ett slakteri. Dessutom är de magisk goda, det smaka lycklig tupp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s