Caminon, Okategoriserade

Vi ses igen Caminon

Idag avslutar jag detta äventyr i Leon och börjar stora hemresan efter 15 dagars vandrande. Det har varit en upplevelse utöver det vanliga såklart. Jag åkte med tanken att det kan bli hur som helst, antingen går jag en vecka och känner mig nöjd eller så blir det kanske fyra veckor, endast framtiden visste hur det skulle gå. Svaret blev någonstans däremellan och det blev helt perfekt.

Igår gick vi endast 15 km vilket kändes utmärkt då jag både ville se Leon och hinna boka bussbiljett till Madrid. Sträckan in till Leon skulle man inte hylla i en sång. Vi gick mycket utmed stora vägar och hade bitvis tråkig utsikt i form av industrier. Men väl i Leon fick vi uppleva motsatsen, se bara! Hit vill jag igen! Ja just det ja, det ska jag ju, jag ska ju cykla sista biten från Leon till Santiago de Compostela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s