Stig, skogsväg, gata och motorväg

Varje dag erbjuder en variation på vägar som är så himla kul, om man bortser från motorvägen. Att gå i dikeskanten för att slippas plattas till av en lastbil kan jag gärna vara utan, men som tur är så är det väldigt ovanligt och sker absolut inte varje dag.

Idag har jag mest vandrat ensam men helt plötsligt hör jag en manskör – det var skönsång från fyra fransmän. Innan dess hörde jag klassisk musik mitt i skogen, det var en udda och lätt berusad Spanjor som underhöll Caminovandrare. Jag har även vandrat med en tjej från Rumänien som var så trevlig att jag glömde kolla när jag skulle stanna- resultat – fem extra km. Det man inte har i huvudet osv. Nu har jag duschat, tvättat, löst korsord så efter middagen väntar nog John Blund, i morgon ska jag uppleva Burgos, det ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: