Caminon, Okategoriserade

Gammal är äldst

I morse vaknade jag vid fem av att jag var kissnödig- det är ett bra tecken på att jag druckit bra. Hitintills har dessa behov varit oroväckande små. Vid sex startade jag vandringen med två vänner för den här dagen, Monica och Antonio. Vi startade tillsammans från härbärget i Logrono men efter ca 1 km sa de att de ville gå fortare vilket är helt och totalt ok, det är detta som är Caminon. Men det är ÄVEN det att jag ovetande passerade dessa två fina människor för de gick vilse flera gånger. Tillslut i Ventosa möttes vi igen helt oförhappandes, skrattande sa vi adjö igen för de skulle vidare till nästa by men jag ska stanna här för natten. Vem vet går de vilse fler gånger så kanske vi möts igen.

Dagen har som vanligt bjudit på en mängd pilar och snäckor för att vägleda oss vandrare.

Vatten är ett måste för att klara vandringen och ofta möts man av vackra kranar med friskt vatten. I varje by finns det vanligtvis minst en liknande kran.

Hur fördriver man tiden efter ankomsten undrar ni kanske. Ritualen är tydlig, dusch, tvätt och siesta. Det sista har jag lite svårt för men i denna värme vill man bara vara inne. Jag kom fram vid 12.30 och möttes av denna lapp!!! Inget annat att göra än att ta en kokossmoothie på närmaste bar och lösa lite korsord. Tack för hjälpen med förra korsordet, nu betraktar jag det som klart.

Övriga bilder från dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s