Caminon, Okategoriserade

Sorry but I do not speak spanish

Försöka duger i alla fall, men är man en spansk dam, eller jag ska kanske skriva, är man spanjor så blir svaret kanske, ok…que bus deberias tomar? Med tydligt artikulerade ord och viftande händer. Men ler man och säger si si ibland så är alla nöjda.

Idag har jag återupplevt delar av Pamplona i väntan på bussen till Los Arcos. Jag beskådade den gigantiska statyn där en massa karlar blir jagade av tjurar, ja vad ska man säga! men även den majestätiska katedralen där de på ett mycket fint sätt uppmanade alla att stänga av ljudet på telefonen. Jag har även upplevt två kvinnor i samtal över var sitt glas vin på en gata vid en bar klockan 09.30. Det händer inte ofta i Sverige. Jag såg även en skylt med tips till frukost, churros och chokladsås, även det ovanligt i Sverige.

Och sist men inte minst jag har känt av Caminovibbarna då pilar och snäckor finns överallt för att visa vägen. .

Jag har löst, nästan i alla fall, det första korsordet. Kanske någon kan hjälpa mig med det sista ordet!

3 reaktioner till “Sorry but I do not speak spanish”

  1. ”Barry som sjöng”: Kan det vara Barry White? Och ”avdragsnamn”? Kan det vara Nit? Som sagt, jag är inte säker på mina förslag för korsord kan vara så väldigt kluriga ibland och det är formodligen därför man tycker det är så roligt! Önskar Dig en fin dag i Spanien☀️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s