Caminon, Okategoriserade

Med ett stelt leende på läpparna

Hur ska detta gå, kommer jag att få ta vändande tåg på Arlanda hem eller? Jag är helt plötsligt så nervös för allt, det är en ny erfarenhet. Jag tänker på allt som ska klaffa! Tåget-ska det komma fram i tid? Jag har fortfarande inte bestämt om jag ska checka in ryggan eller inte. Har jag fyllt i hälsodeklarationen rätt- det vet jag redan att jag inte har- hur kan man blanda ihop surname och name- jag vet, jag gjorde det i farten, hoppas det går vägen ändå- det gick nämligen INTE att ändra. Fungerar det med vaccinpasset? Hittar jag på Madrids flygplats? Jag måste komma ihåg medicinerna TVÅ gånger per dag och hoppas att tullen inte tycker det är märkligt med en nätt liten kasse med tabletter i varierad form storlek och färg! Frågorna hopar sig och jag har bara gjort fem minuter av resan, sitter just nu på bussen till Jörn.

En reaktion till “Med ett stelt leende på läpparna”

  1. Hej Malin!
    Vilket fantastiskt äventyr du skall göra!
    Jag tror att det kommer att bli jättebra från början till slut och huvudsaken är att det ger Dig glädje. Att det sedan är lite fjärilar i magen, det tror jag bara är ett gott tecken på en upplevelse som kommer att berika Dig.
    Stora kramar från Uli💖✨

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s