Camino here I come!

7,5 kg landade packningen på. Detta ska täcka alla mina behov under 5 veckor eller vem vet kanske fem dagar, ödmjukhet är mitt nya mellannamn. Jag följer ett antal camino-grupper på fb och där finns det människor som kan tacka alla behov för 5 veckor på 3,5 kg, det är helt orimligt eller i alla fall helt otroligt!

Ett axplock av min packning: ett par zip-byxor, ett par shorts, ett linne, två T-shirts, tre trosor, tre par strumpor, en bh, ett underställ i ullmax, en lättviktshandduk- 100gr, Y-tre, mediciner, korsordstidning, sovlakan, munskydd, en kepa, solskydd mm mm. Ni anar inte hur många gånger jag packat om men det är oräkneliga. Idag fick jag hjälp av dottern att sortera medicinerna så tre dosetter blev en plus en lite , tack 🙏.

I morgon kväll går bussen till Jörn och därifrån nattåget till Arlanda. Sedan ska jag hitta till rätt flyg och sedan byta i Madrid med målet Pamplona och inte fastna i tullen på grund av alla konstiga burka och dosetter med alla det varianter på tabletter. Hur ska detta går? Endast framtiden vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: