Caminon, Okategoriserade

Pamplona nästa

Idag hände det! Jag klickade på ”bokaknappen” till Pamplona. Den 10: augusti påbörjar jag min resa för att fortsätta Caminon. Vem vet jag kanske går fyra dagar eller rent av fyra veckor, det vet bara tiden. Att fortsätta på Caminon med målet Santiago de Compostela har funnits i hela mig sedan jag landade på Falmarks flygplats hösten för tre år sedan då jag hade gått en fantastisk vecka på denna led. Nu känns det som att det kan bli verklighet, att jag fortsätter på de återstående 65 milen. Men i dessa tider får man vara ödmjuk, saker kan hända som gör att drömmen får leva men kanske inte förverkligas precis då man vill.

Leve drömmarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s