Staying alive

Olivträdet som jag snabbt räknade bort i våras överlevde helt överraskande! Jag betraktade det som heldött och kastade det i skogen för ett par veckor sedan. Obs, vi bor så till att vi kan kasta nedbrytbara ting i vår egen skog, om någon undrar. Men se vad jag hittade idag när jag gick in i skogen. Såklart får det en chans till. Som parentes kan jag berätta att Leffe hela tiden sa att jag skulle avvakta med att kasta trädet och en än gång fick han rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: