Odling, Okategoriserade

Ett bokashimirakel

Måste bara visa resultatet av två års samlande av matrester. Jag har fyllt på i denna stora cipax-tank som rymmer en kubik och igår tömde Leffe den med hjälp av traktorn, den vägde bly! Jag var så nervös och tänkte att det säkert skulle lukta apa och vara typ levande! Men som ni ser, det är fantasik jord!! Underbart😁 Jorden ska användas som näring och blandas med ”vanlig” jord. Nu har jag stora förhoppningar på sommarens odlingar. Hinkarna och ströet är köpta på nätet via https://www.bokashi.se och jag är supernöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s