Veganmånad

Vad händer nu då?

Nu har jag klarat av en månad som sockerfri vegan och, precis som jag skriver ett flertal gånger tidigare, så har det fungerat oförtjänt bra! Men trots det måste jag erkänna att framöver så kommer jag äta allt, dvs vegansk, vegetarisk och animalisk mat i en salig mix. Med det menar jag alltså att min tallrik kommer fyllas av mer grönt än tidigare för det är så himla gott!
Det godaste jag ätit under månaden är helt klart de veganska vårrullarna med dippsåser, de var helt amazing! Jag lovade att lägga ut recept vilket inte är gjort ännu, men haver förtröstan, det kommer tids nog! Sanningen är den att jag inte har några snygga bilder till receptet,men nästa gång jag tillagar vårrullar så ska jag tänka på det.
På fotot syns några av de sockerfria veganska snickersrutor som jag tog med till jobbet, fotot togs en kvart efter att jag öppnade burken, det är därför det bara är kvar några få. Gobitarna gick åt som smör i solsken måste jag berätta. Otroligt mumsiga. Receptet kommer från sidan: Bakasockerfritt.se.
Mitt allmänna mående har inte påverkats så jättemycket men viss sänkning av intaget av mediciner har jag märkt vilket är positivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s