Odling

Spetskål högt och lågt!

I år odlar jag kål för första gången, i det här fallet spetskål, och jag kan lova att det kommer upprepas. Mina amatörtips är att använda ett bra nät och att inte ta bort det för ofta för att rensa då kommer inga kållovers åt godsakerna. Vidare behöver man inte sätta de fullt så tätt som jag gjort. Som vanligt lär jag genom att prova mig fram inte genom att läsa. Kan tyckas lite ironiskt när jag jobbar som speciallärare där jag hela tiden peppar mina elever att läsa, läsa och åter läsa.

2 reaktioner till “Spetskål högt och lågt!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s