Odling

Odlingslycka

Vilken lycka att det alltid finns något att så, plantera eller rensa! Eller kanske så här- vilken lycka att jag blir lycklig av det. Läs och begrunda följande så kan du sedan börja odla! En odlare, amatör som proffs, kan odla året om, att odla är billigt (eller dyrt, det är helt upp till dig), alla människor är välkomna att vara med i odlingssvängen, som odlare får du skörda det du själv har odlat, du vet att produkten du njuter av, antingen via öga eller mun, inte har fraktats 200-2000 mil, odlare får äta och glädjas åt det do själva producerat och det borde alla få uppleva, i odlingsvärlden är det helt normalt att misslyckas, för det gör alla och till sist, min erfarenhet är att folk som odlar helt enkelt är trevliga, generösa och ödmjuka personer! Jag har skrivit det förr och gör det igen, börja odla nu så blir du lite lyckligare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s