Okategoriserade

Du kommer tappa 14 kg på en månad, varför då, jag vill inte vara en mutation

Dagligen poppar det upp erbjudanden (pluralis) om bantningsmedel på min Mail och jag undra helt ärligt, varför då? Jag är en kvinna i mina bästa år (mina bästa år är förresten alla år jag lever), jag är varken tjock eller smal, kort eller lång, korkad eller klok, vacker eller anskrämlig, rolig eller tråkig, skarpögd eller blind, jo förresten utan mina glasögon tillhör jag skaran med folk som har en synnedsättning. Nåväl i min matematiska värld så går dessa delar, som gör att jag är jag, såklart att räkna på och resultatet efter mina noggranna beräkningar är att jag är helt enkelt absolut lagom. Min längd, vikt, utseende och allt annat som gör mig till den jag är passar mig alldeles utmärkt och så kommer det förbli om jag får bestämma, vilket jag naturligtvis kommer göra. Men, tänker ni säkert, vad blir då det matematiska resultatet om om jag vore en kvinna med synnedsättning som var smal, korkad, rolig och ful, eller varför inte en skarpögd, kort, vacker, tråkig och tjock kvinna? Jag förstår att ni funderar både hit och dit och likt mig gör massor med beräkningar men lugn, jag har svaret. Det ligger nämligen till som så att alla människor är precis lagom om dom själva tycker det. Ju större variation bland människor desto fler passar in i begreppet lagom. De människor jag skriver om är absolut inte inte perfekta för håll med mig om att det perfekta mer kan liknas vid en synnerligen otroligt sällsynt defekt eller mutation så ovanligt som det perfekta är. Och, hörni, vem vill liknas vid en mutation kan man ju alltid fråga sig. Denna lilla text blir helt enkelt en hyllning till alla operfekta men lagoma människor i världen. På bilderna ser ni hur det blir när man anser att en stor variation av lagom får råda, förvisso i hönshuset men va då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s