Okategoriserade, Vasaloppet

Älskade utedass

Vad är väl ett skidspår utan utedass? För mig är detta lilla hus en härlig hägring som kan påverka hela dagens skidtur.

Va då utedass, varför då, tänker säkert delar av läsarskaran och här kommer förklaringen: Jag tillhör skaran av folk som måste kissa ofta och framförallt trycker det på då det är besvärligt, av någon anledning, och det är inte jättekul att göra det i en snödriva till alla skidåkares och andra smådjurs beskådande. Av den anledningen älskar jag synen av ett litet utedass bredvid skidspåret. Däremot är jag en ganska obrydd och okräsen människa, jag slår glatt ner rumpan på allt som liknar en ring och som har fyra väggar och en dörr runt sig. Jag uppskattar såklart om det inte finns färgspår på ringen efter föregående besökare. Men va då, jag torkar rent, slår ner rumpan och slappnar av, härligt. Jag kommer inte dö av det och efter besöket är det bara å åk, tvätta mig kan jag göra när jag kommer hem om jag inte har en liten savett i väska vilket inte är ovanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s