Okategoriserade, Vasaloppet

Gott folk häng med och stötta mig i mitt försök till konvalescens, nämligen: 30 Day Squat Challenge!

Snälla vänner häng med på min 30-dagars knäböjutmaning nu när jag befinner mig i en icket självvald paus i vasaloppsträningen. Tjoho säger ni så otroligt lite kul det låter. Men hallå något måste man hitta på i denna olidliga konvalescens jag befinner mig i. Så här är det, jag har pysslat på hemma, sett film, ätit godis, varit på bio och vilat hela dagen och jag nu är jag så uttråkad, ni anar inte. Men som av en händelse nu ikväll så kom jag ihåg naprapatjonas på Instagram och en fantastisk rörelseövning som jag utan tvekan både behöver utveckla, ni ska få se, och dessutom kan genomföra varje dag. Nämligen att öva att sitta ner med rumpan mot vaderna och allra helst ner till golvet för att sedan kunna resa mig upp igen De ni, här har vi, jag skriver vi för jag hoppas ni hänger på, en utmaning att ta oss an, med eller utan axel! Startläget för mig kan mer liknas vid att jag ser väldigt hård ut i magen och kämpar med det, men man måste förstå att det är utgångsläget, dag ett.

I skrivandets stund måste jag samtidigt verkligen rekommendera naprapatjonas sidan på Instagram den är fylld av inspiration och bra och lätta övningar för ett roligare, rörligare och hälsosammare liv.

Länk till naprapatjonas artikel om squat/knäböj: https://sv-se.facebook.com/naprapatjonas/videos/2357211911180639/

Här kommer en kort lite märklig film om dag ett i utmaningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s