Odling

Som man sår får man skörda, om ett par tre fyra fem sex sju tio tolv veckor.

Måste bara dela med mig av resultatet från min sådd förra helgen. Jag sår något varje månad och just då var det panikdax för novembersådden (titta i kalendern så förstår ni). Jag tryckte ner fröer från en gurksort av miniformat och två olika snabba körsbärstomater och lite blandsallat i alla hast. Det som skiljer detta från tidigare år är min finfina nyinköpta växtlampa. Dyr var den, det måste medges, men se själva, ibland får man vad man betalar för (hoppas detta stämmer även om en månad). Jag hoppas verkligen att jag kommer skörda för alla hundralappar under många år. Sallat kommer växa ur öronen. Om en vecka ska plantorna flytta isär och få en alldeles egen liten bostadsyta i forma av en liten, ca 49 kvadratcentimeter, blomkruka. Vi får hoppas att de överlever utan allt för mycket separationsångest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s