Mat och bak

Brödet för folk med hårda problem är här….

Det var en gång två tuffa bajskorvar med hög densitet som spelade fotboll. Då kom det en diarré gående som undrade om han inte kunde få vara med och spela. -Nej, svarade bajskorvarna, bara hårda killar får vara med, det fattar du väl…..

inte särskilt kul förstår jag om jag tänker som en mogen 49-årig speciallärare, men jag erkänner, jag kan skratta mig blå åt sådana lågvattenskämt.

Nog om detta, nu finns receptet på detta magiska och mumsiga bröd på bloggen under matbröd. Brödet både ser ut som och är tungt som en tegelsten. Trots dess lite grova och inte särskilt lockande utseende så kan jag berätta att jag hade med mig två bitar tegelsten till New York och jag fick absolut inte äta upp allt själv, snarare tvärt om, och det berodde inte på att jag tvingade på mina medresenärer brödet.

Obs! Grundreceptet kommer från Maria Borelius bok, Hälsorevolutionen. Jag har dock anpassat receptet efter mitt tycke och min smak. Bröden innehåller inget spannmål, inga mejeriprodukter och inget socker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s