Resor

New York

Bilder från dag ett.

Vår gata. Min bild av New York besannas, tegelhus och fullt med stegar på husen. Här saknas bara Pretty woman.

Dagen inleddes med tunnelbanan till Staten Island Ferry. Herrarna provade att dricka ur en brun påsen i väntan på gratis-färjan. Här såg vi frihetsgudinnan i egen hög person. Snabba ryck, efter en ursäkt lunch i Battry park gick vi till Ground zero, otroligt vackert monument. Nu drog vi kosan mot Brooklyn bridge och tittade på den plus ett antal rediga råttor! Djurlivet gjorde att delar av sällskapet snabbt ville vidare. Helt plötsligt drabbades vi alla som en enda stor familj av törst, och som genom ett mirakel hittade vi en pittoresk liten bar med en bartender som hade en historisk historia till varenda drink vi inmundigade. Glada och nöjda gick vi mot en oprövad och inte så omtalad upplevelse. Jag hade googlat mig till en vinodling på ett tak i Brooklyn, dit skulle vi. Inte anade vi att vi skulle passera ett industriområde för att ta oss till denna lilla oas, om det vara värt besväret råder delade meningar om, jag låter det vara osagt. Efter ett glas bubbel sökte vi oss hem, maten bestod av olika slags hämtmat, thai, pizza och kött. Kvällen avslutades med att fruarna i det närmast krossade männen i spelet, Det borde man ju veta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s