En influencers vintersallad

Kan man verkligen som ”äkta” influencer göra inlägg om något så simpelt som vintersallad. Idag måste man nog betrakta den fråga som både en stor och väsentlig sådan, om man bortser från klimatfrågan och världssvälten förstås, som jag har funderat över i ca två minuter. Resultatet av denna fundering är följande, kan man göra inlägg om bäbisar, mode, inredning, sockerfria kakor, bantningsmedel, läppstift och den perfekta väskan så kan jag självklart visa bilder på min sallad. Den sallad som jag sådde för två månader sedan (i växthus) som den första i mitt tolvstegsprojekt som ska fortgå i ett år, dvs tolv månader och tolv sådder. Och i det här fallet jag är stolt som en tupp över resultatet. Pak choien ska ni slippa. Ja det var väl allt för den här gången, vi hörs snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: