Odling

Kurs i trädgårdsdesign, de ni!

Tänk att jag går en kurs i trädgårdsdesign, det hade jag aldrig kunnat drömma om. Sanningen är den att när jag såg en annons att Burträsk folkhögskola erbjöd en kurs i trädgård så anmälde jag mig utan att läsa det inte särskilt finstilta, att det handlade om design inte om fröer och plantor. Och jag ångra mig inte för en sekund, helt otroligt hur rätt detta känns för mig, må jag få ett liv till, då ska jag bli trädgårdsmästare. Nåväl vi har undervisats av Ida Eriksson, en helt fantastisk pedagog och trädgårdsingenjör, som mixade föreläsningar om bland annat stilar, färgsättningar, trädgårdens förutsättningar med korta filmer, samtal mellan oss deltagare och aktiviteter typ att vi själva fick rita olika former av tomter och jobba med att kombinera färger. Som ni förstår går det inte med några ord beskriva en hel helg men jag är såld i alla fall.

Här kommer lite bilder från olika uppdrag och ett vackert träd från Edelviks trädgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s