Årets tomat hos malinmittimyllan, en hyllning till olikheter!

Får jag presentera den fantastiska Voyage. En köttig, stor, vacker och ganska rolig sådan. Jag har lagt ut bilder på den tidigare och inser att det blir både årets nyhet och årets tomat hos mig. Det stämmer verkligen att man lätt kan bryta av klyftor från tomaten och det utan att bli kladdig, det ser ni på bilden ovan. Jag skulle kalla den för picknictomat om jag fick råda, detta för att den passar perfekt att ta med som grönsak vid alla former av utflykter. Det behövs varken kniv, skärbräda eller servett.

Det lite negativa, om man är lagd åt att leta sådant, kan vara att den inte ger så enormt stor skörd och behöver lite mer omsorg för att växa och producera tomater. Men vad då, vi måste våga satsa på olikheter och jobba för att ovanligheter har en plats i samhället och faktiskt tillhör normaliteten. Idag borde fler tänka så, då skulle många må bättre och inte reta sig på småsaker såsom, färg, storlek och sort. Tänk vad man kan filosofers bara genom att titta på en tomat.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: