Vasaloppet

Hur mycket har du träna triceps i sommar!? Va!

Helt fantastiskt vad folk engagerar sig i att jag ska åka skidor i nio mil. Jag börjar rent av känna en lätt diffus känsla av något som jag tror kan liknas vid träningsmotivation. Jag har kollat kalendern och besökt ett gym och…(se filmen) Den här veckan har nämligen fyllts av olika sanningssägare och motiverande kommentarer. Som exempel kan ges: har du börjat träna dina triceps (har jag hört minst tre gånger i veckan!), hur går det med träningen då? visst vet du att du kan få otrolig rabatt på träningskompaniet om du är medlem i North Power, du bör absolut gå skidskolan i vinter, det är ett helvete att åka Vasaloppet, det är bara att börja omgående, det tog 12 timmar av kamp, hur van är du att åka skidor egentligen? vilka tider har du? ja ja ja. Okej jag fattar, nu är det slut med den mentala myspysträningen, nu gäller alltså blod, svält och tårar. Men jag är trots allt imponerad av den värmande, omtumlande och lätt brutala omtanken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s