Resor, Vasaloppet

Vi fixade det!

Nästan 30 mil på sex dagar varav en var vilodag, det tycker jag var tappert.

Vi har cyklat efter galna vägar, obefintliga vägar, krokiga skogsvägar, fel vägar, mellan vinstockar och slott mm mm. Vi har naturligtvis resonerat om, diskuterat kring, analyserat det obegriplig och skällt på den värdelösa karta, den obegripliga vägbeskrivningen den galna GPS:n som nödvändigt som skulle ha ut oss på antingen självmordsvägar eller kostigar. Men som tur är, så är vi ju fyra intelligenta harmoniska, lugna, inkännande, lyssnande och filosofiska individer som lugnt har tagit oss igenom diverse utmaningar vareviga dag. Förvisso med hjälp av ostron, råbiff, gåslever och champagne, men va då!

Ni får här ta del av vår glädje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s