Resor, Vasaloppet

En lat vilodag, trodde vi ja, i Frankrike.

Eller Jakten på den försvunna nöten, eller varför inte, Ice age nr 22 i Bordeaux.

Man kan i varje fall säga att det inte tydligt framkommer i filmen med vilken frenesi vi letade efter en Noisett-fabrik där vi (när vi efter 2 mil på den så kallade vilodagen) tillslut fick en ynka torr nöt till livs, dom ett hån. Ytterligare måste sägas att var vi torr som Saharaöknen i munnen och de sålde INTE vatten men i och för sig så sa de att de hade ett filter i kran på toan- tror ni att de menade att vi skulle dricka toavattem?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s