Odling

Min amerikanska jättesolros

I mitt förra inlägg skrev jag om min amerikanska jättesolros som håller på att slå ut, här kommer några bilder. Jag vet att den (solrosen på bilden) kanske inte imponerar så särskilt, framförallt med tanke på sitt namn men för mig duger den precis som den är, och den blommar! Fler är dessutom på gång. Höjden på dessa ”jättesolrosor” är allt från 1,5 till ca 2,5 meter i nuläget.

Som odlare, oavsett kunskap eller erfarenhet, så är jag övertygad om att glädjen över att lyckas och förmågan att förtränga misslyckanden är avgörande. Mixar man detta med lite: man lär av sina försök oavsett utgång så blir soppan fantastisk.

Bilderna är tagna i Vallen, Västerbotten, klockan 22.31 den 26:e juli 2019. Än levererar solen härligt ljus i sommarnatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s