Vasaloppet

Malinmittimyllan tränar inför träningslägret inför Vasaloppet

Oj oj vad jag tränar. Flera gånger i veckan händer det, eller i varje fall en eller två gånger i veckan gör jag någon form av fysisk aktivitet som inneburit en förhöjd puls. Jag är imponerad av mig själv. I sanningens namn kan min käre man få ta del av imponeringen, det är nämligen oftast han som sett till att jag utövat träning, men även dottern har motiverat mig till motionerande.

Jag har ett tips till alla som funderat på att cykla ett par mil, ha inte trosor med spetskant……

På youtubefilmen får ni följa med på en svindlande färd genom bland annat Mårtensboda, Bäckboda och Vebomark. Mycke nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s