1. Juli, Malinmittimyllans odlingsresa.

Hallå, hallå alla vänner, nu äntligen har jag, Malinmittimyllan, fått en nytändning vilket uppenbarligen verkligen var på tiden, jag har nämligen fått en skarp påminnelse från Facebook om att mina följare (ni alltså) väntar på fler inlägg. Detta må icket upprepas tänker jag, ni ska såklart inte behöva leva utan att få total och naken insyn i mitt odlande och görande. Nåväl, till saken, nu är det som så att jag igår kom på den geniala idéen att utmana mig själv genom att sätta en eller flera frösorter varje månad under ett helt år, helt enkelt en odlingsresa genom året och de tolv månaderna – ta da (och trumvirvel) visst är det så att man nästan kissar på sig av glädje!

Nummer ett blir juli, och man kan verkligen fundera vad man kan odla då. Vid den här tiden brukar jag mest rensa ogräs, skörda och vattna på grönsakslandet och i växthusen i största allmänhet. Men nej nej,jag slet fram frölådorna, började vilt botanisera och mycket riktigt, jag hittade ett antal intressanta utmaningar som jag tänker så och odla nu i juli för att senare i sommaren och till hösten och förvisso även till nästa vår kunna skörda. Se filmen så får ni veta vilka fröer jag menar.

Varje månad tänker jag presentera en odlingsfilm och där även berätta om hur det går för tidigare sådder och om jag har kunnat skörda något. Som sagt, jag går in i detta med friskt mod sen får vi se hur det går.

Hoppas verkligen ni vill följa med mig genom året❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: