Okategoriserade

Älgtorn i mitt hjärta

Jag funderar skarpt på att göra en bok om älgtorn. 

Älgtorn är som människor. Det finns korta och långa, krokiga och raka, fina och nåja, mindre fina, inbjudande och motbjudande, ålderstigna som sett bättre dagar och nya fräscha, välklädda och oklädda, stora och små, viss är helt perfekta andra är inte fullt så perfekta, det finns väl synliga vid vägkanten som pockarvpå uppmärksamhet likväl som det finns tillbakadragna djupt inne i skogen, där ser ni! Visst har jag rätt, vi är alla som ett älgtorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s