Odling

Fortsättning följer på odlingen av en tomatskiva.

Jag erkänner, det blev inte som jag sa i förra filmer. Då, någon gång i mitten av maj, pratade jag vitt och brett om att snabbt sätta om de små tomatplantorna, det var verkligen nödvändigt att de skulle få en egen liten bostadsyta. Så blev det inte som ni förstår, först idag skedde det, ca tre veckor senare än planerat. Men jag är ändå övertygad om att jag kommer få skörda tomater i augusti av dessa Fantastico-tomater. Vi kommer bli varse om 2-3 månader. Finns det någon fler läsare som provat att plantera en tomatskiva så vore det kul att höra hur det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s