Okategoriserade

Avrostning av malinmittimyllan!

Idag var det dax för avrostning. Och då menar jag inte att bilen skulle få sig en uppfräschande omgång, nej nej. Det var jag som med våld skulle skrapa bort vinters golfrost.

Nu gällde att duffa, ruffa, pitcha, putta, svinga, chippa, droppa, floppa, vinkla in, vinkla ut. Ja ni förstår att ögonen går i kors. Inte nog med det, när det gäller klubban ska man välja rätt sådan, hålla den rätt och slå rätt, åt rätt håll alltså.

Idag var det närmast storm ute och i vindens brus jobbade jag koncentrerat och idogt för att jag skulle träffa denna pyttelillten boll så att den flyger en viss läng och åt en viss riktning. Tappert försökte jag under dagens olika prövningar intala mig att det viktigaste är att jag har roligt och att jag gör mitt bästa. Men herregud så svårt! Kan ingen vänligt själ bara berätta hur man gör?

När vi övade chippar var det en i gruppen som i min mening slog en Hole in one- hon träffade hålet på, ja just det, ett slag, vilket för mig betyder just Hole in one vilket i sin tur betyder Champagne. Hon- spelaren, var helt inne på min linje men ingen annan vare sig tränare eller elever höll med oss så det blev det inget av med champagnedrickande. Falsk marknadsföring säger jag bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s