Mat och bak, Resor

Äppelpajen som blev en härlig apelsin- och jordgubbspaj.

Alltså, det här är inte ovanligt i min värld. Jag planerar något men står sedan med något helt annat resultat, stort som smått, och fattar inte riktigt hur det gick till.

Det kan gälla det mesta i livet, som till exempel den välplanerade lyxvandringen i Åre med trerätters varje kväll som slutar med ryggsäcksvandring i Abiskos vilda natur med Bullens korv och pulvermos (detta kan min goda vän Ulrika intyga) där vi hade turen att få sova skavfots i hundrummet, vi slapp vedrummet.

I just det här  fallet är det mycket lindrigare, jag gick till frysen för att hämta äpplen till en paj och kom upp med jordgubbar som blev en otroligt god paj med apelsin och ingefära i. En väldigt god sådan som tur var.

Ni bjuds på några fjällbilder av mig och Ulrika. Och längst ner finns några pajbilder. Såklart hann jag inte ta någon bild på den färdiga pajen, det måste väl ändå vara ett gott tecken. Recept kommer innan helgen.

2 reaktioner till “Äppelpajen som blev en härlig apelsin- och jordgubbspaj.”

  1. Vad är väl en lyxvandring i Åre mot lyxen att uppleva vildmarken a la Mittimyllan😘 Och vinmiddagar med gourmetkäk blev det ju ändå, vill jag minnas, liksom uppfriskande spabad i fjällbäckar. Ångrar inte en sekund, kvalitet rakt igenom ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s