Odling

Från frö till sparris med Malinmittimyllan del 1.

www.youtube.com/watch

Sparris älskar jag! Så varför har jag inte hela landet full? Ingen aning men det ska det bli ändring på- med tiden. Sanningen är den att från frö till skörd tar det hela tre år. Så om ni vill får ni gärna följa mig på min treåriga sparrisresa.

Här kommer en lätt (milt sagt) förvirrad planteringsfilm om sparris. Ni får hantera att bara se halva ansiktet bitvis, med det räcker säkert, jag är som sagt ingen moviemaker av klass.

https://youtu.be/4iFXeGld-M8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s