Odling

Likt Robin Hood kör jag nu mot Sherwoo… nej just det, mot trädgårdsmässan i Umeå!

Ja precis så är det! Kan ni fatta vad lyckliga vi människor är som gillar och roas av något, kan gälla vad som helst, och har förmånen att få längta till det! Här har jag laddat med div plastkort, jag har lärt mig att dessa kan vara bra att ha när man åker på äventyr. Till mitt stöd har jag min kloka vän Therese, hon som så vist förklarade att det nog inte skulle gå att sätta basilikafrön i vinterodlingen. Ni som sett mina filmer om vinterodling vet att hon har rätt.

Ha en underbar fredag alla människor och ni som inte har något att längta till, skaffa er en hobby, det förhöjer livet, jag lovar. Och vet ni inte vad, börja odla, baka, laga mat eller varför inte, skaffa höns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s