Hönor

Kära värld, hur går det nu för Rut och Kenny?

Mamma Rut och lilla Kenny som den ljusgula dunbollen heter mår fint efter ett dygns vila utan besök från yttervärlden. Rut har tagit till sig mammarollen fint och verkar finna sig väl tillrätta i sitt nya uppdrag. Att ägget, som efter 21 dagar resulterade i en kyckling, inte var hennes eget bekommer henne inte det minsta. Kenny har idag vågat lämna det trygga fjäderbolstret hos sin mamma för att försiktigt upptäcka världen som än så länge endast består av en kaninbur. Att en liten boll av dun kan få ett hjärta att smälta är fantastiskt och det som är ännu mer otroligt är att det är lika förunderligt varje gång, även efter 15 år med hönor!

Kennys första dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s