Hönor

Senaste nytt från hönsgården!

Idag brast det för Sylvia och närmaste polarna. Solen skiner och dörren är öppen vad är det att fundera på! Dagens äventyr sträckte sig ända till utsidan av carporten. Vissa brudar valde det säkra före det osäkra och tänk på strålningen från solen. Föresten, alla vet ju att den är som farligast på våren!! Alf ser ni står på ett ben, lite kylslaget är det allt- om han skulle prova att gå en meter till hade han fått njuta av solen. Det blir kanske morgondagens utmaning. Det mest skrämmande är ändå tupphönan som är ny i flocken- otroligt obehaglig är ett enat omdöme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s