Mat och bak

Fruktbröd, fruktbröd hela dan….

Nu gäller det att kasta datorer och whiteboardpennor all världens väg för nu ska jag baka en sisådär 50-60-70 fruktbröd! Hur tänkte jag där? Ingen aning, men det går nog bra😁 Reko-ringen i Skellefteå (googla på reko-ringen om ni fundera) på torsdag är målet. Jag kompletterar med ett antal hemägg från Fru Hedlund, Sköna Britta, Lady Gaga och alla andra sköna ladies. Det var i ärlighetens namn äggen som gjorde att jag anmälde mig till just Reko-ringen. Ha en härlig helg alla fina människor❤️

Ps, receptet finns på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s