Odling

Nu knoppar sig tomaterna!

Tänk vad tiden går, idag när jag dök ner över lilla microbel såg jag massor med knoppar. Det är lika roligt varje år, allt från jord under naglarna till en härlig grekisk sallad med rödlök, fetaost och växthusvarma tomater. Om ni ser den lilla filmen kommer ni även se en ”troligtvis cayenne”. Så kan det gå om man inte håller isär plantorna, dessa är som ni fattar inte till salu. Vi får helt enkelt smaka oss fram- paprika eller chili! Vidare ser ni en lätt taggig växt som jag ser fram emot att följa, det är nämligen kronärtskocka. Till sist ser ni några gurkplantor som snart knoppar sig. Alltså visst fattar ni att man blir helt till sig i brallan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s