Tack renarna, ni fick mig att lyfta blicken.

Igår när jag for hem från jobbet vid 17-tiden, lätt stressad, jag skulle packa, sköta hönorna och bla bla bla, vem utom jag bryr sig egentligen. Men i alla fall, mitt i skogen blev jag tvungen att helt stanna bilen i flera, flera minuter för vägen var helt täckt av renar och ni som någon gång mött renar på vägen vet att de hellre dör än flyttar sig för någon bil, ha! Jag kunde inte låta bli att fota dessa söta liv och ytterligare en kontenta av stoppet blev att jag tittade upp och såg det fantastiska skenet på himlen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: