Odling

Odlingsfilm i mars. Måtta och lagom, vad betyder det?

Är vi verkligen redan inne i andra veckan i mars, var tar tiden vägen, svara på det den som kan!! Jag har just börjat inse att jag kanske eventuellt har lite, lite för många plantor. Hur kan några fröpåsar ta sådan plats efter ett par veckor? Förklaringen till mitt ohämmade beteende är nog att det är så himla roligt att prova nya sorter i januari och sedan i februari och sedan i mars, ja ni fattar, på det viset kan det sluta hur som helst. I år är det framförallt de heta chiliplantorna och ampel- och busktomaterna som jag ser fram emot, och ja just det, den nya rudbeckia och de italienska tomaterna som visst skulle gå att skörda långt in på hösten och jag får absolut inte glömma den eldröda tagetesen som jag inte provat förut och …… Detta skulle utav vissa bättre vetande och även en man i detta hus kunna klassas som en manisk sjukdom, själv upplever jag det mer som ett brusande lyckorus. För att visa mitt lyckorus kommer här en film: Malins marslycka.

Tips, som alltid brukar jag kränga de plantor jag själv inte behöver så är ni intresserade är det bara att höra av sig. I fliken: odling och plantförsäljning kommer jag skriva och beskriva de sorter jag har mer bestämt.


GURKPLANTOR I KÖKSFÖNSTRET, HOPPAS PÅ SKÖRD I MAJ🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s