Mat och bak

Hos mig är detta fruktbröd ett måste i frysen! Vansinnigt gott helt enkelt.

Det är enkelt, nyttigt och helt enkelt vansinnigt gott! Inget fett och inget socker tillsätts. Jag tror det kan vara anledningen till den fantastiska hållbarheten i frysen. Om jag hittar en bit av detta bröd längst ner i frysen så så skrapar jag bara bort frosten, tinar brödet och sedan är det bara att mumsa. Receptet finns under bakrecept! Just idag blev brödet fyllt med torkade aprikoser och fikon! Jag hade slut grahamsmjöl så då blev det lite kruskakli istället- som Kajsa Varg, man tager vad man haver. Innan jag brödet gick in i ugnen så ringlade jag över olivolja och strödde grovt salt. Hård yta med grovt salt på och mjukt innanmäte, precis som mjukt bröd ska vara när det är som bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s