I helgen brast det för mig!

Efter drygt en månad med planterande, vattnande och småpratande med de små liven så brast det. Jag såg ut genom köksfönster och såg solen och vattnet som droppade och framförallt mitt växthus! Nu fanns det ingen återvändo, på med kläderna, fram med snöskyffel och spänn musklerna! För er som inte skottat snö i plusgrader kan jag berätta att man gör det med ett ryggskott som insatts för det är djäv… väldigt tungt! Men som alltid, är målet viktigt nog så kan jobbet vara väldigt krävande utan att skapa problem. Nåväl här ser ni synen och ni fattar direkt att det var mödan värt såklart! Att städa och förbereda ett växthus är så inspirerande och rofyllt. Nu när jag tagit första stegen och skottat mig fram och gjort en första städning så ser jag fram emot nästa helg för då ska jag för första gången prova att vinterså!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

UnderbaraClara

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Sara Bäckmo

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

Tantfrö

En växande känsla av självaktning

Frö(ken) Malin odlar hellre än bra

odlar, baka, reser, tränar och myser med hönsen

%d bloggare gillar detta: