Odling, Okategoriserade

Lyckan i världens bästa spellista och ett litet paket med posten!

Hej på er! Nu ska ni få ta del av mig och min spellista-tada!!! Att dela en spellista är som att kliva ut ur komfortzonen, man öppnar sig mot omvärldens kritiska och skoningslösa åsikter som sällan har några gränser. Hoppla nu överdrev jag nog lite, trots allt finns det dom som riskerar mer än jag, t ex människor som i små båtar flyr från krig och fasor över öppna hav, så ja, jag överdriver, men det är för effektens skull, skapa förväntningar ni vet. Till saken, jag känner att det inte är ok att hålla inne med en så otroligt inspirerande, varierad, intelligent, och njutningsbar blandning av musik så här kommer den: Malins superlista, ja just det, precis så heter den Malins superlista, och ni kommer snart förstå varför. Innehållet det bjud allt från rockiga Elvis, underbara Janis Joplin till Kaliffa och Lars Winnerbäck. Konstigt nog har bara 9 individer i världen upptäckt min goda smak vad gäller musik men nu ska det bli ändring. Var så goda och njut! Själv kommer jag till helgen njuta av musiken då jag åter sätter fröer som kom med dagens post från odla.se, vilken lycka och glädje att få gräva i myllan. Som det är i nuläget njuter jag av att se mina små chili, paprika och tomatplantor gro i godan ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s